Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Αποχαιρέτα την Παρίσαινα που χάνεις

Η παρίσαινα, ήταν μια παραλία παρθένα, ανέγγιχτη από οποιαδήποτε εκμετάλλευση, ιδανική για ελεύθερη κατασκήνωση, γνωστή ως παραλία γυμνιστών, δίπλα από το Χορευτό Ζαγοράς στο Ανατολικό Πήλιο με μοναδική πρόσβαση ένα μονοπάτι.

Η συνήθης διπροσωπία της τοπικής αυτοδιοίκησης στο βωμό του κέρδους, οι εγκληματικές πολιτικές της κεντρικής διοίκησης της χώρας που προστατεύει με νόμο πάνω στο νόμο την αυθαίρετη δόμηση καθώς και η αλλοτρίωση του ρεύματος των κατασκηνωτών μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν  την μοναδικής ομορφιάς παραλία του ν. Μαγνησίας.




ΟΥΔΕΙΣ ΓΥΜΝΙΣΤΗΣ!!!!!!















Έτσι σήμερα, μπαζώνονται ρέματα και στήνονται σπίτια θηρία, ανοίγονται δρόμοι από την αμμουδιά προς τα κτήματα καταστρέφοντας τα άλλοτε γραφικά καλντερίμια που περπατούσαν οι παππούδες μας  μετατρέποντας την αμμουδιά σε προσβάσιμο τόπο για τζιπάρες και το φυσικό τοπίο σε τσιμέντο!
















Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και οι επιρροές από ξενόφερτες υποκουλτούρες νεοχιπισμού έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αλλοτρίωση ή στην εκδίωξη των αγνών θαμώνων και γυμνιστών της Παρίσαινας. Εμφανίζονται άτομα που μάλλον δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο να προτείνουν σαν σύνολο, αυταπατώνται ως προς την αξία τους και γι' αυτό δεν προσπαθούν να εξελιχθούν. Στο αξιόπιστο ιντερνετικό λεξικό slang.gr ορίζονται ως χιπστεράδες η ιδιοσυγκρασία των οποίων συνοψίζεται στον παρακάτω ορισμό.''Είναι κράμα κεκαλυμμένης κορεκτίλας, λατέρνατιβ, ιντιδενξέρω, φαν του λειψάνου χασίσι, γαμήσι κι επιστροφή στη φύση, προτιμούν γενικά πράγματα που ξεφεύγουν από τον μπουχό, όμως, επειδή δεν τα κάνουν από επιλογή αλλά από μόδα ή δια της εις άτοπον και χωρίς βάθος, είναι ένα απόλυτο τίποτα ημιμάθειας και όπου φυσάει η μόδα, η άποψη, το τάδε περιοδικό''.
 .















Τα εν λόγω άτομα όπως και οι σκύλοι  που συνοδεύουν, αφοδεύουν ανεξέλεγκτα, φωνασκούν και διαταράσσουν την κοινή ησυχία της περιοχής χωρίς σταματημό στους ρυθμούς του μάνου τσάο και της ευρύτερης ρέγκε και σκα μουσικής σκηνής.












Οφείλουμε να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι ενάντια σε ότι υποβαθμίζει τη νοημοσύνη μας, το παρόν και το μέλλον μας, την ποιότητα της ζωής και της φύσης γιατί συχνά οι επιπτώσεις είναι μη αντιστρεπτές. Η υγεία μας υποσκάπτεται και η ζωή δεν περιμένει τις μεγάλες ανατροπές!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου